Zoals velen van jullie waarschijnlijk gezien hebben zat de 8 WEEKLY redactie afgelopen donderdag in de live-uitzending van BIG BROTHER! Dit naar aanleiding van onze ANOUK homepage. We kregen de uitnodiging woensdagochtend en reden een dag later met drie man richting Almere.
We arriveerden daar tegen een uur of half tien (een uur voor de uitzending). De Big Brother studio staat op een bedrijfsterrein (De Vaart) in Almere Buiten. Het was al donker toen we het gebouw naderden, maar het felblauwe Big Brother logo op het huis zelf was nauwelijks te missen. Natuurlijk waren we doodzenuwachtig. Want het is toch dik 10 procent van nederland, die je daar op de buis ziet.De BB-studio zelf is veel kleiner dan hij op het eerste gezicht lijkt. Er was net genoeg ruimte voor 24 toeschouwers, het glazen tafeltje van Rolf, vier camera's (drie staand, een mobiel) en 55 tv-schermen. Bij binnenkomst werden snel even geschminkt en kregen we de vragen overlegd die Rolf enkele minuten later aan ons zou stellen.

Zelfs voor de kijkers thuis moet het duidelijk geweest zijn dat er tijdens de uitzending het een en ander misging. Sabine bleek bijvoorbeeld helemaal verkeerd te zijn gereden en haalde de uitzending nog maar net! Een van de producers zei later (tijdens de borrel) dat ze geen idee hadden wat er gebeurd zou zijn als Sabine niet was komen opdagen.


Het optreden van de 8WEEKLY crew verliep vrijwel vlekkeloos - het lukte ons zelfs om nog een T-shirt aan Anouk kado te doen! Ook liepen we haar zus Gigi tegen het lijf, die beloofde mee te doen aan de 8 WEEKLY Anouk weekberichten. Wellicht horen we de komende weken nog van haar.
Wel heeft MONA contact met ons gezocht! Ze belde ons de dag na de uitzending op, en vertelde dat ze het fantastisch vond wat me met onze homepage voor haar gedaan hadden. Alle fan-emails zijn keurig naar haar doorgestuurd.


Tot slot... de bezoekersaantallen? Aangezien de link een seconde in beeld is geweest steeg de 8weekly die donderdagavond tot over de 350 bezoekers. Anouk haalde de twee dagen rond de uitzending aantallen van tegen de duizend per dag. Al met al is de operatie dus vreselijk geslaagd, en hebben we echt heel veel lol gehad. Wie maakt dat nu mee, een live-uitzending van BIG BROTHER?

Volgende week een verslag van ons optreden in bewegende beelden en zelfs een videofragment van ons Big Brother - avontuur! vergeet dus niet de 8 WEEKLY volgende week te lezen! Voor meer nieuws over Anouk, lees verder in X-TRA.

Wil je ons linken? Neem dan het plaatje en de tekst op in de html code van je pagina.
STAY TUNED.

<A HREF="http://go.to/8weekly"> <IMG SRC="button.gif" BORDER="0" ALT="Wekelijks online webmagazine; check us out!" > </A>