"Dat gelul over hoe je je voelt!" zei Anouk gefrustreerd. "Ik lijk Bianca wel, dat is echt niks voor mij". Toch was de tweede week de week van heftige gevoelens voor Anouk. De nominaties wogen zwaar, en de studente had echt gedacht dat ze door Nederland weggestemd zou worden. Haar verbazing was dan ook groot toen bleek dat Cyrille het veld moest ruimen. Meteen kwamen de tranen. "Ik had er toch te veel op gerekend dat ik eruit zou gaan," snikte ze.
WEEK 2: Onverwacht door!
Toen Cyrille het huis verliet keken de bewoners naar de menigte buiten. "Hee, dat zijn mijn vrienden! Hee jongens! Godverdomme! Toppertjeee! Gigi, ik hou van je!" De tranen stromen weer over de wangen. Minutenlang bleef Anouk nog buiten staan. Terwijl de rest de situatie besprak. "Anouk is echt zo'n heel jong meisje," zegt Karin. Het lijkt er op dat de groep Anouk liever had zien vertrekken dan Cyrille. Vooral Ruud kwam weer met zijn nominatie-praat: "Goh, ik zal je missen, weetjewel!" De Nederlandse bevolking was echter vol op de hand van ANouk: Cyrille werd met 84 tegen 16 procent weggestemd.

Ondanks de spanningen begint Anouk zich toch meer thuis te voelen in het huis. De laatste paar dagen wordt er flink gestoeid met Willem en Bart. Anouk: "Wat...wat ga je doen? Ik ben wakker, hoor Bart!" "Word nou wakker," zegt Bart. Anouk: "Ik BEN wakker Bart! Jezus, daar doet het wel pijn - daar niet! LOS NU!" Waar het bij Bart getolereerd werd, riep ze bij Willem meteen "ARGH! Ongewenste intimiteiten!" Aangezien Willem daar erg gevoelig voor is, liet hij meteen los.

De weekopdracht bleek goed te mislukken - vooral de vrouwen faalden. Anouk was er aan het begin van de week al niet gerust op. "Als Bart al niet eens op die eenwieler kan fietsen, hoe moeten wij dat dan doen?" vroeg ze wanhopig.

Al met al heeft Anouk een zware week achter de rug. Ze mist haar zus Gigi, haar vrienden, heeft het moeilijk als de jongste in huis en de nominaties vielen haar zwaar. Zal ze zich in de komende weken kunnen inwerken in de groep? Volg het op ons weekoverzicht!
Wil je ons linken? Neem dan deze button over en link http://kiss.to/anouk