Het valt nog te bezien of Anouk de eerste week in het Big Brother huis haalt, maar mocht ze blijven dan kun je hier iedere week lezen hoe het Anouk vergaat in het huis. De 8 WEEKLY heeft exclusieve foto's van Anouk (inderdaad, uit onze uitzending) die het verhaal begeleiden.
WEEK 1: Strubbelingen
"Wat vinden jullie van de nieuwe vrouwen?" vraag Willem aan Bart en Ruud. Bart vindt ze erg klein. Willem: "Ik vind ze wel een mooie maat". Ruud bekent dat Anouk niet zijn type is, maar wel een lief meisje.
Zou dat wellicht komen omdat Anouk hem een dag eerder flink op zijn nummer zette? Ruud: Ik heb al twee maanden geen naakte vrouw gezien. Anouk: Oh joh, dan gaan wij wel even voor je staan Ruud, ben je daar ook weer vanaf.
Ook Karin had het moeilijk met Anouk - of beter gezegd, met alle cadeau's die Anouk in haar koffer had meegekregen. Anouk: (Terwijl ze enkele kilo´s drop uit haar bagage haalt): Ik hou eigenlijk helemaal niet van snoepen. Even verder bij het uitpakken: ... en een O.B., dat is wel onwijs vriendelijk!
De dagen daarna krijgt Anouk het moeilijker. Ze worstelt duidelijk niet alleen met het feit dat ze nieuw is, maar ook dat ze de jongste is. De nominatiedruk wordt zwaarder en zwaarder, en Anouk vindt een uitweg door zichzelf af te gaan kraken: Ik heb tegen Willem gezegd dat jullie mij maar moeten nomineren, want ik zou niet willen dat Willem of Bart ofzo ten koste van mij er uit zou gaan, zegt ze tegen Ruud. Het is ook Ruud die haar vervolgens zonder aarzelen nomineert.Gelukkig is er ook nog genoeg plezier in het huis. Duidelijk is dat Anouk zich toch niet goed voelt, als ze bezig zijn met Jerry Springer. Het enige grapje dat ze maakt is
Jerry: En hebben jullie nog wel zin in sex als jullie van jullie werk komen? Anouk: Ik kom niet van mijn werk
...maar terwijl de rest zich uitput in orgasmes, houdt zij zich opvallend stil, niet op haar gemak.
Als ze dan ook nog haar hand brandt tijdens het thee zetten, knapt er iets en komt alle frustratie naar buiten: "Fuck, en nou heb ik het echt helemaal gehad klotewijf! Hoe kun je zo dom zijn?" roept ze tegen zichzelf. Cyrille, die aan de tafel zit, vertrekt geen krimp terwijl Anouk zich brandt. Tenslotte ontfermt karin zich over haar, want het is best een serieuze brandwond. AL snel ontstaan er blaren op haar hand.

Zal Anouk de eerste week in het huis overleven? Terwijl ze zelf zegt dat Cyrille belangrijker is voor de groep, hopen wij dat ze niet zal worden weggestemd! Vergeet deze keer dus niet te bellen en zorg dat we ook de volgende week nog over Anouk kunnen schrijven!