Welkom op onze MONA website. Hoewel Mona het huis al lang heeft verlaten, wordt onze pagina nog steeds bezocht dooe fans - terecht, want we hebben nog steeds nieuws te melden!

Alle emails die via deze site ooit naar Mona zijn gestuurd hebben we naar haar verzonden. Ze was er erg blij mee en bedankt alle mensen die haar hebben willen steunen. Wij zelf (de makers van de MONA website) hebben Mona ook eventjes aan de telefoon gehad - niks moeilijks, gewoon een gezellig gesprek. Wat fragmenten daarvan staan hier op de website.

Wat Mona ook nog gaat doen is een bedankbriefje schrijven voor al haar site-bezoekers. Dit briefje is hier te lezen: BEDANKBRIEF.
Tenslotte verloten we foto's met handtekeningen (van Mona) aan onze bezoekers! Stuur ons een email en vertel waarom JIJ graag zo'n foto zou willen hebben!

Hieronder volgt de oorspronkelijke layout van de MONA WEBSITE - veel plezier!
Ook al heeft Mona geen idee dat ze een website heeft, we doen dit toch een beetje om haar aan te moedigen. De rest van het BB-huis en de rest van Nederland)heeft immers makkelijk praten! Werk je maar eens in een zo'n hechte groep als deze, en dat voor de ogen van heel Nederland!
Vanaf het allereerste begin zit het hele land Mona al af te zeiken - zo erg dat het zelfs De Volkskrant al opviel. Kijk maar naar dit fragmentje uit de krant van 4 oktober, hier rechts.
Een klein gedeelte van het artikeltje is vanaf nu al ongedaan gemaakt. Het is dit stukje dat we bedoelen:

Mona heeft vanaf vandaag dus wel een eigen website, vol info, pictures en links naar volgende Big-brother websites - en bij voorkeur sites die positief zijn over haar! Want ze heeft inde weinige dagen dat ze er al was erg haar best gedaan om de groep in te komen. De groep geeft echter nauwelijks enige aandacht.
Behalve Ruud. Hij is de enige die zich een beetje in Mona in leeft. Waarschijnlijk herkent hij zijn eigen eerlijkheid gewoon in Mona!

Wie is Mona eigenlijk?

Waarom Mona een plaats in Big Brother verdient

Waarom moest er iemand in Tara's plaats komen?

Opmerkingen, reacties of fanmail!

Goede Big Brother - Links!

De 8 WEEKLY is een jong online magazine voor studenten en scholieren, vol vreemde nieuwtjes, de gaafste weblinks, een vervolgverhaal en de actueelste filmpreviews! Elke week komt er een volledig vernieuwde editie uit! Jij kunt erbij zijn! Klik op de bovenstaande banner voor het nieuwste 8WEEKLY nummer!