Hallo iedereen!

WIJ GAAN VERHUIZEN! Vanaf deze week is het AFGELOPEN met de pop-up menu's, zijn we sneller te laden en staan we op een andere lokatie! (Zoals je merkt is deze lokatie nog een week in gebruik, maar vanaf volgende week staat er een verwijspagina). Onze nieuwe adres is:

http://8weekly.m3dzone.com


De 8Weekly gaat hiermee samen in een verzameling sites, centraal geleid door de website WWW.M3DZONE.COM. Binnenkort volgt meer nieuws over onze lokatie en adres, dus houdt de 8Weekly Gossip in de gaten! We zijn zelfs in onderhandeling over het webdomein www.8weekly.nl! Voor onze uitbreding zoeken we nieuwe enthousiaste mensen die best een paar uurtjes per week over hebben om mee te werken aan een van onze 8weekly rubrieken - zie hier beneden voor het email adres.
MAAK KANS OP BIG BROTHER GADGET:
GESIGNEERDE MONA-PERSFOTO!


MONA heeft de redaktie van de 8WEEKLY enkele originele Big Brother persfoto's gestuurd die ze zelf heeft gesigneerd! Ook jij kan kans maken op zo'n foto - natuurlijk geheel GRATIS! Stuur een email naar de redaktie, waar jij je (weer gratis) aanmeldt voor een (gratis) abonnement op ons webkrantje. Zet in deze email waarom jij graag zo'n origineel Big Brother Gadget zou willen hebben. De origineelste of oprechtste inzenders krijgen dan een foto van ons toegestuurd!

Hieronder staat het adres waar je naar kunt emailen:
REDAKSIE@HOTMAIL.COM
Wil je ons op je eigen website linken? Hieronder staan button en sourcecode!

<A HREF="http://go.to/8weekly"> <IMG SRC="button.gif" BORDER="0" ALT="Wekelijks online webmagazine; check us out!" > </A>