Wie is Anouk nu eigenlijk? Voorlopig hebben we hier de bekende gegevens staan. Heb je iets te melden wat wij nog niet weten? Stuur ons dan een email! Dan updaten wij onze informatie. We bedanken Joost (!!!) erg voor de bijgeleverde foto's! WE LOVE YA!
Onze nieuwe bewoonster! Hier is ze dan: kandidate Anouk. Nee, ze is niet de echte, of ja, toch ook weer wel. Hè? Sorry Anouk! Natuurlijk ben je de enige echte. De Anouk van afgelopen zaterdag was nog maar een voorproefje. De kandidate Anouk, over wie we het nu hebben (22 jaren jong) studeert voor account-manager, zingt graag mee met André Hazes, rookt veel, zingt vals, is slecht in rekenen, maar is bovenal vrolijk.

Anouk laat een hele verzameling aan beste vriendinnen achter, als ze haar intrek neemt in het Big Brother-huis. Ook haar vrienden moeten het een poosje zonder haar stellen. In het studentenhuis, waar ze normaal gesproken woont, zal het de komende maanden waarschijnlijk een stuk stiller zijn. Maar zouden haar huisgenotes dat nu echt zo erg vinden?

Veel slechte eigenschappen heeft Anouk niet, dat werd hierboven al kort aangestipt. Hooguit is ze af en toe een beetje direct. Maar het is haar vergeven, haar positieve instelling maakt alles meer dan goed. Haar grootste wens is om later een huis te kopen. Wat ze ook wil is gezond en gelukkig zijn en natuurlijk wil ze haar studie afmaken. Maar eerst wil ze de spanning van een verblijf in het Big Brother-huis proeven. Goed nieuws voor de kijkers: Anouk vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien.

Anouk is trouw van nature. In een relatie is vreemdgaan helemaal niet nodig, volgens haar. Sterker nog, ze vindt vreemdgaan belachelijk. “Als je elkaar niet trouw kunt blijven, dan moet je maar een andere partner zoeken.”

Een watje is ze bepaald niet, maar Anouk is wel een beetje terughoudend om zomaar uit haar vertrouwde omgeving te stappen. Voor haar betekent het dus nogal wat, om in het Big Brother-huis te gaan wonen. “Ik vind het spannend, wel een beetje eng, maar ik ben straks alleen maar een ervaring rijker.” De vette hoofdprijs zal ze vast en zeker ook niet versmaden.

Taboes? “Ik vind het afschuwelijk om te lezen over wat mensen elkaar aan kunnen doen.” Verslavingen? “Roken en appelmoes.” Motivatie? “Ik zie het als een onwijze uitdaging. Bovendien kan het Big Brother-huis wel een oppepper gebruiken. Het is spannend, een uitdaging en iets nieuws. En ik houd wel van iets nieuws!” Stappen doet deze vrolijke/eerlijke/trouwe/directe levensgenieter, altijd in voor een geintje en vol met streken, het liefst door de week en in het weekend. Het leven is voor Anouk gewoon één groot feest. Sterkte Anouk, we hopen dat je het Big Brother-huis op z’n grondvesten laat schudden en dat je de boel nog tot aan de slotuitzending opvrolijkt.(Copyright BB)
Klik hier voor de laatste 8 WEEKLY editie!