Wekelijks Internet Magazine - Nieuws, gossip, funfacts en soap - mail redactie - jaar 2, afl. 3, 9-9-99 
 
VERGEET NOOIT JE CONDOOM! WILD WILD WEST NIET ZO WILD 8 WEEKLY CHAMPIONS LEAGUE LINK NAAR EEN INTERNETBORDEEL?
 
FIGHT THE FUTURE 
Nu moet het gaan gebeuren. Iedereen zit weer voor het eerst achter een computer of achter het internet. De afgelopen weken waren wat warmloopweekjes, maar vanaf deze week gaat de 8 WEEKLY serieus voor meer bezoekers. Het tweede nummer is door 20 man bezocht - dat is genoeg voor een opstartfase, maar zo moeten we niet doorgaan.
MAIL DIT ADRES AAN KENNISSEN EN VRIENDEN! 
De 8 WEEKLY zelf wordt ook professioneler opgezet - we trekken een art director aan (van Minerva, inderdaad), die het uiterlijk van de 8 WEEKLY de komende weken wat gaat professionaliseren. De onderwerpen worden scherper en actueler - zo staat er volgende week een exclusief interview in met de organisator van DOMINO DAY 99 (er gaan dit jaar op 5 november 2,5 miljoen stenen om): Robin Weijers! Over een maand staan de kwaliteitskranten in de rij om hem te spreken. De 8 WEEKLY voelt hem deze week al aan de tand! 
Er komt méér. Dit weekblad heeft al een formule 1 league lopen op het internet, maar er komt een tweede league bij: de CHAMPIONS LEAGUE! Vorm je eigen team, doe mee en maak kans op kaartjes voor de finale!  
Wandelgangen Apocalypse slaat even een week over, om de nieuwkomers de tijd te geven de eerste twee afleveringen te lezen.
 
 
VERGEET NEVER JE CONDOOM NA HET VRIJEN! 
Een echtpaar uit Milaan (beide rond de dertig) meldde zich afgelopen week bij de gynaecoloog. De vrouw had ondraaglijke pijnen in haar onderbuik. Na een kort onderzoek kon de dokter de nerveuze echtgenoot geruststellen. 'Volgende keer voorzichtiger zijn', zei de dokter tegen de man in de wachtkamer. Er was namelijk niets ernstigs aan de hand. De pijnen bleken veroorzaakt te zijn door een condoom, die ooit in de vrouw was achtergebleven. De arts kon het preservatief verwijderen en de pijn verdween direct. 
 
Alleen.... kon de echtgenoot zich niet herinneren ooit een condoom te hebben gebruikt. Nog in aanwezigheid van de verbijsterde medicus begon de man op zijn vrouw in te slaan. Dit deed hij zo hevig, dat de arts de politie waarschuwde. De man is gearresteerd.
 
 
 
 

Niet je IQ, maar je EQ! 


Emotionele intelligentie is tegenwoordig een HOT ITEM. Op de hier onder staande site kun je de jouwe testen! Goed nieuws: je EQ (emotie - quotiënt) is (in tegenstelling tot je intelligentie quotiënt) altijd te verbeteren. Op de site zijn ook boekentips aanwezig. So have a look:  
http://www.queendom.com  
STUDENTENHUIS BLIJKT INTERNETBORDEEL! 
De Volkskrant schreef deze week een artikel over een keurig huis in de VS, dat bewoond werd door studentes. Ze vielen niemand lastig, maar hun huis heeft overal camera's en tegen betaling kunnen mensen de beelden zien. De overheid doet nu moeite om dit internetbordeel te sluiten... this is your link: 
www.voyeurdorm.com 
 
 
 

 
 


 "Verbeelding is belangrijker dan kennis!" (Albert Einstein)(!!!) 
  

  "Een vriend van 
iedereen is een vriend van niemand"
(Octavio Paz) 
  

 "Terugkijken, 
daar krijg je maar 
een stijve nek van"
(Jan Lenferink) 
 
 
 
Willem Alex heeft een nieuwe vriendin. Het hele land praat erover - nu ja... práát?
" MAXIMA ZOGUETTAUIEBLUHDIEBU??"

 
 
 
 
LOOKING FOR CHAMPIONS! 

 
Vanaf deze week gaat er een nieuwe service van start in de 8 WEEKLY! Na het geweldige succes van de FORMULA 1 league (met meer dan 30 deelnemers) start vanaf 7 september de 8 WEEKLY CHAMPIONS LEAGUE! Speel mee in een wervelende competitie, maak kans op stereotorens en voetbalkaartjes, en dat allemaal voor noppes!   
Wat moet je doen? Simpel. Klik op deze link - of op het plaatje.  Je komt dan op de site van sportdreams, precies op de plek waar je wezen moet. Schrijf je daar in en stel je team samen. Schrijf dit team in in de 8 WEEKLY subleague (hoe dat moet staat daar op de site, doodsimpel). Het is belangrijk dat je deze twee dingen onthoudt voor je inschrijving in de subleague:  
Naam Subleague: 8weekly  
Password: champions  
In de 8 WEEKLY zullen binnenkort tussenstanden, links en overzichten verschijnen!  

SCHRIJF JE IN - KENNIS VAN VOETBAL IS ABSOLUUT NIET NODIG HOOR! 
 
  
NIET JONG. NIET WILD. TE SNEL.  

Absoluut niet iets om wild van te worden, hoor. Will Smith met zijn branieachtige maniertjes, met een cowboyhoedje. Hier spreekt een groot liefhebber van Smith, maar nu is hij toch echt in zijn kindertijd blijven steken. In een film vol rokende spinnen en steampunk voertuigen heeft hij de rol van Jim West - absoluut één van de meest lege filmkarakters ooit gespeeld. Wat de film redt is niet eens de vraag, want hij wordt niet gered. De special effects en de grappen van The Fresh Prince geven het gezonken wrak niet meer dan een vlaggetje op de voorplecht. Er zijn echt véél betere alternatieven! (volgende week: Runaway Bride, Sliding Doors of Analyze This)
 
 
 
 
De eerste twee afleveringen zijn nog te bekijken voor de mensen die pas inloggen op de 8 WEEKLY. Het verhaal begint met het einde van de wereld. Een kleine groep studenten overleeft, en begint aan de wederopbouw. Bekijk ze hier! 


Voor de volledige Wandelgangen-site met alle afleveringen van het vorige jaar, klik hier.


Opmerkingen, mails of reacties? Mail de redactie. Ook voor het bestellen van oude 8 Weekly afleveringen (fl. 1,-) of het Wandelgangen Boek (alle afl., 7,50).